1

Veiling
was op 05-02-2019

2

Bereken persoonlijk voorstel
vanaf 07-03-2019

3

Beslis vóór
30-04-2019

Hoe werkt een groepsaankoop?

Pricewise organiseerde op 5 februari 2019 een veiling, waarbij energieleveranciers gevraagd werden om hun laagste prijs in te dienen voor elektriciteit en aardgas. Iedereen die zich vrijblijvend heeft ingeschreven, ontvangt een persoonlijk aanbod, waarin zijn besparing kenbaar wordt gemaakt. Je kunt tot en met 30 april 2019 ingaan op het aanbod van de groepsaankoop.

Wil jij ook een lagere én groenere energierekening?

Je kunt je nog steeds vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop Limburg Stapt Over. Daarna ontvang je een persoonlijk voorstel met het winnende bod en een schatting van je besparing. Jij beslist of je het voorstel aantrekkelijk genoeg vindt. Tot en met 30 april 2019 kun je ingaan op je persoonlijk aanbod. En besluit je over te stappen, dan wordt je overstap voor je geregeld.

Wat gedeputeerde Vandenhove over ons zegt:

Limburg wil tegen 2050 een klimaatneutrale provincie zijn. Dat begint bij energiebesparing, maar ook groene stroom gebruiken draagt hieraan bij. Om de Limburgers de kans te geven die groene stroom voordelig aan te kopen, promoot de provincie Limburg mee deze onafhankelijke groepsaankoop.

Al meer dan 265.000 gezinnen en bedrijven zijn overgestapt via onze groepsaankopen en besparen flink op hun energiefactuur.

€367,- is de gemiddelde besparing op de energiefactuur.

Klik hierboven en schrijf je vandaag nog in. Zo bespaar je straks flink op je energiefactuur!